top of page

Zomertraining vs. Dagopleiding: Welke past het beste bij jou?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van het eerste jaar van de Shiatsu-opleiding bij Lifeforce, maar weet je niet zeker welke studiemethode het beste bij jou past? Geen zorgen, we hebben je gedekt! In deze blogpost vergelijken we de voordelen van onze Zomertraining en Dagopleiding voor het eerste jaar van de Shiatsu-opleiding, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.



Zomertraining:

  1. Intensieve Focus: Onze Zomertraining voor het eerste jaar van de Shiatsu-opleiding biedt een intensieve leerervaring gedurende een kortere periode. Ideaal voor diegenen die graag snel resultaten willen zien.

  2. Naadloze Overgang: Als je de Zomertraining hebt gevolgd, kun je naadloos overstappen naar het tweede jaar van de Dagopleiding. Zo kun je jouw leertraject voortzetten zonder onderbreking.

  3. Zomerse Sfeer: Wat is er beter dan leren en groeien onder de warme zomerzon? Onze Zomertraining biedt een ontspannen en zomerse sfeer die inspirerend werkt.


Dagopleiding:

  1. Flexibiliteit: Met onze Dagopleiding voor het eerste jaar van de Shiatsu-opleiding heb je de flexibiliteit om de lessen in je eigen tempo te volgen, zodat je het kunt combineren met andere verplichtingen zoals werk of gezin.

  2. Regelmatige Zondagen: De Dagopleiding wordt gehouden op zondagen gedurende het schooljaar. Dit biedt een consistente en gestructureerde leerervaring zonder de noodzaak van lange periodes van afwezigheid.

  3. Langere Periode van Begeleiding: De Dagopleiding strekt zich uit over een langere periode, waardoor je meer tijd hebt om de stof te absorberen en vragen te stellen aan onze ervaren docenten.


Of je nu de voorkeur geeft aan een intensieve leerervaring met onze Zomertraining of de flexibiliteit van onze Dagopleiding, bij Lifeforce bieden we beide opties aan om aan jouw behoeften te voldoen. Overweeg de bovenstaande voordelen en kies degene die het beste past bij jouw levensstijl, doelen en voorkeuren voor het eerste jaar van de Shiatsu-opleiding. Wat je ook kiest, we zijn er om je te ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Kom langs en ontdek welke training het beste bij jou past!



19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page